Wielerjaarboek | Het ideale vervoersmiddel voor ouders: mamafietsen!
15673
post-template-default,single,single-post,postid-15673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het ideale vervoersmiddel voor ouders: mamafietsen!

mamafiets

Het ideale vervoersmiddel voor ouders: mamafietsen!

Wanneer jouw kind zelfstandig kan zitten, is het tijd voor de aanschaf van mamafietsen. Hiermee kun je heerlijke ritjes maken en naarmate je kind ouder wordt kun je hem of haar gemakkelijk en snel naar school of een andere bestemming brengen. Waarom zou je niet gewoon met je eigen fiets blijven fietsen en zou je een mamafiets moeten aanschaffen? Mamafietsen hebben veel voordelen, zijn beschikbaar in een ruime collectie van merken en modellen en er zijn tal van redenen waarom je zo’n fiets zou moeten aanschaffen. Het wordt tijd dat je een mamafiets gaat aanschaffen!

Ruime collectie van mamafietsen

Bij het bekijken van mamafietsen zul je merken dat je heel veel keuze hebt. Zo zijn er veel merken, maar ook weer diverse modellen en kleuren. Al deze fietsen hebben hun eigen pluspunten en eigen design, en het is aan jou om te bepalen wat je prettig en mooi vindt. Let bij het uitkiezen van een mamafiets vooral op jouw eigen zitcomfort, de veiligheid, maar ook op de kinderzitjes. Ook is een een ruim aanbod van elektrische mamafietsen, die iedere fietstocht nog gemakkelijker maken. Kijk naar het gebruik op de lange termijn en baseer hier je keuze op.

Wanneer schaf je een mamafiets aan?

Misschien denk je dat je eigen fiets nog prima mee kan, maar vaak is dit niet het geval. Als jij je kind veilig wilt vervoeren, moet de fiets aan verschillende eisen voldoen, waaronder dikke banden, lange bagagedrager voor het zitje, goede remmen, versnellingen, lage instap en meer. Wanneer je één of meerdere punten niet af kunt vinken, zijn mamafietsen misschien toch handiger dan je denkt. Om je kind zo veilig mogelijk te vervoeren moet je een goede fiets hebben die veilig en comfortabel is en tegen een stootje kan. Een mamafiets is een echte uitkomst!

Welke voordelen brengt een mamafiets met zich mee?

Je schaft een mamafiets vooral aan om zo veilig en comfortabel mogelijk met je kind te fietsen. Toch zijn er nog tal van extra voordelen waar je mee te maken krijgt wanneer je de mamafiets gaat gebruiken. Ten eerste heeft de mamafiets een dubbele standaard waardoor je fiets steviger staat dan een gewone fiets. Ook een groot voordeel: de lage instap. Dit onderdeel zorgt ervoor dat je gemakkelijk op het zadel kunt gaan zitten, ook als je kinderen en boodschappen op de fiets hebt zitten. Verder hebben mamafietsen meer versnellingen en extra ruimte tussen het zadel en het stuur.

Mamafietsen kopen: online of in de winkel

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het aanschaffen van een mamafiets. Zo kun je zowel online als in een fietsenwinkel bij jou in de buurt terecht. Zowel online als bij de winkel hebben voordelen. Online kun je zonder enige moeite je bestelling plaatsen, terwijl je bij de fietsenwinkel de mamafietsen uitgebreid kunt bekijken en testen. Maar ook kun je bij beide mogelijkheden kijken naar tweedehands opties. Fietsenwinkels hebben vaak gebruikte mamafietsen die nog in prima staat zijn. Online kun je ook op zoek naar betaalbare fietsen.

Voordelig een mamafiets kopen doe je op Fietshemel.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.