Wielerjaarboek | Ideaal: je racefiets ophangen aan de muur
15706
post-template-default,single,single-post,postid-15706,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ideaal: je racefiets ophangen aan de muur

stasdock-deep-silver

Ideaal: je racefiets ophangen aan de muur

Iedereen kent de ergernis wel: je wilt een eindje gaan fietsen, maar voordat je überhaupt bij je fiets bent, ben je al drie jaar verder. Dit komt vaak doordat de schuur of garage zo vol staat met fietsen dat je er eerst vijf weg moet zetten voordat je bij je fiets bent. Deze problemen zijn verleden tijd als je kiest voor een slimme oplossing. Je fietsen ophangen aan de muur!

Perfect bij een gebrek aan ruimte

Niet iedereen met een passie voor fietsen heeft de luxe van een grote garage of schuur. Dit hoeft echter niet voor problemen te zorgen. Met de handige ophangbeugel van Stasdock creëer je extra ruimte, omdat je fiets niet langer in de weg staat. Je muur is eigenlijk een zee van ruimte die je waarschijnlijk niet echt benut. Met dit racefiets ophangsysteem maak je er optimaal gebruik van.

Originele decoratie

Een racefiets aan de muur is niet alleen heel erg handig, maar het kan ook een enorm leuke toevoeging zijn aan de decoratie van een ruimte. Echte fietsliefhebbers vinden het waarschijnlijk leuk om foto’s en schilderijen van fietsen aan de muur te hebben hangen, dus waarom geen echte fiets? Een echte eyecatcher en super origineel. De ophangbeugels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er zit altijd wel een kleur bij die bij jou past.

Nooit meer zoeken naar je sleutels en andere accessoires

Naast dat het ophangsysteem een handige plek is om je fiets op te bergen, biedt het ook genoeg ruimte om je accessoires zoals je sleutels, een slot, je helm en eventuele wielerschoenen op te bergen. Zo verspil je geen tijd meer aan het urenlang zoeken naar bijvoorbeeld je sleutels, maar kan je meteen op de fiets stappen en gaan met die banaan!

Mocht je geïnteresseerd zijn in zo’n handig ophangsysteem, kijk dan zeker eens op www.stasdock.nl. Zij hebben een prachtige en unieke collectie, en staan bovendien altijd klaar voor een kwalitatief en persoonlijk advies.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.